VJEŠTAČENJA

U nekim trenucima, svakom vlasniku poduzeća dobro dođe podrška i savjet. Upravo to je ono što možemo učiniti za naše klijente: biti za njih na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nakon godina stjecanja iskustva i akumuliranja znanja sada smo u mogućnosti pomoći klijentima u poboljšanju poslovne učinkovitosti i posljedičnom povećanju profitabilnosti.

U mogućnosti smo ponuditi vještačenja iz svih sfera ekonomije i financija od jednostavnijih obračuna i izračuna prema sudskim predmetima ili na zahtjev klijenta, do složenijih ekspertiza odnosno izrada nalaza i mišljenja, te pomoći oko pripreme i izračuna potrebnih za tužbe, podneske i slično.

Sumnjate da imate prevelike i neopravdane troškove, manjak materijala, financije Vam ne odgovaraju, zatražite ekonomsko – financijsko vještačanje od strane ovlašenog vještaka za ekonomiju i financije (člana Hrvatskog društva sudskih vještaka i procjenitelja).

Po vašem nalogu provodimo analizu poslovne dokumentacije u svrhu otkrivanja lažiranih financijskih izvještaja i računovodstvene manipulacije.